Ništa vas ne može pripremiti za najsunčaniji otok Jadrana i privlačnu prirodu Jadrana koja oduzima dah, ili fascinantnu kulturnu baštinu Hvara, koja seže do prapovijesnih dana. Otkrijte starinski šarm predstava na otvorenom na mediteranskim trgovima i koncerata u srednjovjekovnim crkvama, opustite se u šik klubovima i otmjenim restoranima. Potpuno uživajte u skladnoj prirodi i idiličnom okolišu bez kriminala. Dobrodošli ste u naš sičušni komadić raja na Zemlji!

Odsjednite u apartmanima Blašković, smještenima na sredini 2000m dugog šetališta uz more koje povezuje Jelsu, staro ribarsko mjesto, sa Vrboskom, starim pomorskim mjestom i danas nautičkom destinacijom sa ACY marinom. Idealno je to mjesto za obitelji sa djecom, kao i za putnike željne avanture, koji vole ronjenje, jedrenje, vožnju biciklom i mnoge druge aktivnosti na otvorenome. Doživite naš način života i opustite se uz prijateljski raspoložene ljude oko vas.

Apartmani Blašković pružaju nevjerojatno iskustvo odmora: od roštiljanja na terasi sa pogledom na more, plivanja u kristalno čistom moru koje je udaljeno svega 15 metara, do vježbanja u privatnosti sobice za fitness, ili opuštanja uz bazen sa morskom vodom i upijanja zlatnih zraka, okruženi blagotvornim mirisima lavande, ružmarina i limuna pomiješanih sa mirisima borova i morske soli.

Dođite i osjetite nevjerojatnu ljepotu okusa i mirisa otoka Hvara, mediteranskog bisera!

Apartmani Blašković
web2go